CZECH FOOD EXPO 2026

CZECH FOOD EXPO 2026

národní potravinářský veletrh

Otevírací doba

Čtvrtek 14.5.2026 9:00 - 17:00
Pátek 15.5.2026 9:00 - 18:00
Sobota 16.5.2026 9:00 - 18:00
Neděle 17.5.2026 9:00 - 17:00

Místo konání

pavilon T1, pavilon T2, plocha mezi Národním pavilonem Z a T1

Vstupní brány

hlavní brána č. 1, brána č. 2, západní brána č. 3, severní brána

Přejít na mapu >

Vstupné

Druh online / na místě

Podmínky pro uplatnění

PARKOVÁNÍ

osobní auto: 150 Kč/den • dodávka: 250 Kč/den • motorka: 100 Kč/den • autobus: 250 Kč/den

Parkování je možné v čase 6:00 – 18:30 hodin. Poslední den výstavy 17. 5. 2026 do 17:30 hodin.

ČESKÉ POTRAVINY

PREZENTACE KVALITNÍCH ČESKÝCH POTRAVIN - WORKSHOPY - KUCHAŘSKÁ SHOW S PROFESIONÁLNÍMI KUCHAŘI

PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO A KVALITNÍHO JÍDLA A FANOUŠKY VAŘENÍ / 3. ročník národního potravinářského veletrhu. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky. Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary nebo vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.

Veletrh CZECH FOOD EXPO probíhá paralelně s výstavou HOBBY.

2 VÝSTAVY ZA CENU 1 VSTUPENKY!

ČESKÉ POTRAVINY

KUCHAŘSKÉ SHOW NA PÓDIU / OCHUTNÁVKY

Po celou dobu atraktivní pódiový program / 4 dny plné tematických kulinářských a kuchařských show v pavilonech T1 a t2

Kuchářské i pekařské show budou součástí doprovodného programu po celou dobu veletrhu. Své umění předvede řada vyhlášených kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu.

 KUCHAŘSKÉ SHOW NA PÓDIU / OCHUTNÁVKY

Fotogalerie

pro vystavovatele:

projektový manažer akce

Ing. Nikola Rotbauer

Telefon pro vystavovatele:
+420 778 454 064

Partneři akce

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Newsletter

Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte informace o našich akcích a novinkách.
Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.
Přečetl/a jsem si a chápu Zásady ochrany soukromí a cookies (GDPR) a souhlasím s přijímáním přizpůsobených komerčních sdělení Výstaviště České Budějovice a.s. prostřednictvím e-mailu.