CZECH FOOD EXPO 2024
národní potravinářský veletrh
Otevírací doba
Čtvrtek | 9.5.2024 | 9:00 - 18:00 |
---|---|---|
Pátek | 10.5.2024 | 9:00 - 18:00 |
Sobota | 11.5.2024 | 9:00 - 18:00 |
Neděle | 12.5.2024 | 9:00 - 17:00 |
Místo konání
pavilon T1
Vstupní brány
hlavní brána č. 1, brána č. 2, západní brána č. 3, severní brána
Přejít na mapu >Vstupné
Druh | online / na místě |
---|---|
plné | 100 / 130 |
zlevněné | 70 / 100 |
zlevněné ZTP/P | 70 / 100 |
rodinné | 240 / 300 |
školní | 50 |
ČESKÉ POTRAVINY
PREZENTACE KVALITNÍCH ČESKÝCH POTRAVIN - WORKSHOPY - KUCHAŘSKÁ SHOW S PROFESIONÁLNÍMI KUCHAŘI
PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO A KVALITNÍHO JÍDLA A FANOUŠKY VAŘENÍ / 2. ročník národního potravinářského veletrhu. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary nebo vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Veletrh CZECH FOOD EXPO probíhá paralelně s výstavou HOBBY.
2 VÝSTAVY ZA CENU 1 VSTUPENKY!
Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Marek Výborný, hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba, primátorka statutárního města České Budějovice Dagmar Škodová Parmová, prezidentka Potravinářské komory ČR Dana Večeřová a Asociace krajů ČR.
KUCHAŘSKÁ SHOW I OCHUTNÁVKY
Po celou dobu atraktivní pódiový program / 4 dny plné tematických kulinářských a kuchařských show v pavilonu T1
Kuchářské i pekařské show budou součástí doprovodného programu po celou dobu veletrhu. Své umění předvede řada vyhlášených kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu.
ALICE BENDOVÁ je česká moderátorka a herečka. Společně se svojí sestrou Andreou, známou jako Cukrařinka, vystoupí v rámci show v pátek.
instagram: alice_bendova_official / cukrarinka_
SOBOTNÍ SHOW S ONDŘEJEM SLANINOU
ONDŘEJ SLANINA je členem Pražského kulinářského týmu. Od září 2005 uvádí v České televizi kulinářský pořad Kluci v akci. Je majitelem a lektorem školy vaření Hungry town, získal 2. místo v soutěži Kuchař roku České republiky 2013 a řada dalších ocenění.
Na CZECH FOOD EXPO bude Ondřej vařit v sobotu.
www.ondrejslanina.cz / instagram: @ondrej_slanina_chef / facebook: @o.slanina
NEDĚLE S VYHLÁŠENOU CUKRÁŘKOU
Mirka van Gils Slavíková je česká cukrářka, držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art (Profesor cukrářského umění). V roce 2002 zvítězila ve Velké ceně Paříže v přípravě svatebního dortu croquembouche a dostala se tak mezi evropskou cukrářskou elitu.
V neděli bude mít Mirka na podiu 2 cukrářské vstupy.
www.mirkavangils.cz / instagram: mirkavangils / facebook: mirkavangils
VIDEOOHLÉDNUTÍ
MAPA AREÁLU
Fotogalerie
Program akce
10:00-17:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: ZE STATKU |
---|---|---|
10:00-11:20 | pavilon T1 | vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o. |
11:30-12:30 | pavilon T1 | vaří studenti Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Strakonice |
13:00-13:45 | pavilon T1 | vyhlášení výsledků 18. ročníku soutěže CHUTNÁ HEZKY.JIHOČESKY |
14:00-14:30 | pavilon T1 | slavnostní zahájení 2. ročníku CZECH FOOD EXPO 2024 |
14:45-15:15 | pavilon T1 | vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o. |
15:20-16:00 | pavilon T1 | ukrajinská kuchyně - vaří studentky Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o. |
16:00-16:30 | pavilon T1 | Aleš Dvořák, létající sládek národního pivovaru Budějovický Budvar |
16:45-17:15 | pavilon T1 | ručně vyráběné rohlíky a pletenky projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
9:30-17:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: NA HRÁZI RYBNÍKA |
---|---|---|
10:00-10:30 | pavilon T1 | ukrajinská kuchyně - vaří studentky Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o. |
10:40-11:15 | pavilon T1 | vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o. |
11:30-12:00 | pavilon T1 | kulinářská show: herečka a moderátorka ALICE BENDOVÁ společně se svojí sestrou cukrářkou ANDREOU LIŠKOVOU |
12:00-12:30 | pavilon T1 | ručně vyráběné rohlíky a pletenky projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
12:30-13:45 | pavilon T1 | vaří studenti Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Strakonice |
14:00-14:30 | pavilon T1 | kulinářská show: herečka a moderátorka ALICE BENDOVÁ společně se svojí sestrou cukrářkou ANDREOU LIŠKOVOU |
15:00-15:30 | pavilon T1 | výroba domácích chodských koláčů projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
15:45-17:30 | pavilon T1 | vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o. |
9:30-17:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: CHUTĚ ŠUMAVY |
---|---|---|
10:00-11:00 | pavilon T1 | kuchařská show: kuchař, moderátor České televize ONDŘEJ SLANINA |
11:15-11:45 | pavilon T1 | Daniel Kařízek z Horeca Lipno a restaurace Stodola |
12:00-12:30 | pavilon T1 | ručně vyráběné rohlíky a pletenky projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
13:00-14:00 | pavilon T1 | kuchařská show: kuchař, moderátor České televize ONDŘEJ SLANINA |
14:15-14:45 | pavilon T1 | Daniel Kařízek z Horeca Lipno a restaurace Stodola |
15:00-16:00 | pavilon T1 | kuchařská show: kuchař, moderátor České televize ONDŘEJ SLANINA |
16:15-16:45 | pavilon T1 | prezentace prémiového masa Angus - Asociace chovatelů Aberdeen Angus |
16:45-17:15 | pavilon T1 | výroba domácích chodských koláčů projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
9:30-16:30 | pavilon T1 | TÉMA DNE - kuchařská show: C. A K. MONARCHIE |
---|---|---|
10:00-10:30 | pavilon T1 | Tomáš Böhm, Kuchař ČR 2007 |
10:45-11:15 | pavilon T1 | ručně vyráběné rohlíky a pletenky projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
11:30-12:00 | pavilon T1 | cukrářská show: česká cukrářka, držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art (Profesor cukrářského umění) MIRKA VAN GILS SLAVÍKOVÁ |
12:15-12:45 | pavilon T1 | Tomáš Böhm, Kuchař ČR 2007 |
14:00-14:30 | pavilon T1 | cukrářská show: česká cukrářka, držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art (Profesor cukrářského umění) MIRKA VAN GILS SLAVÍKOVÁ |
15:00-15:30 | pavilon T1 | výroba domácích chodských koláčů projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s. |
15:00-16:30 | pavilon T1 | Vladimír Tůma - kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu Změna programu vyhrazena. |