CZECH FOOD EXPO 2024

CZECH FOOD EXPO 2024

národní potravinářský veletrh

Otevírací doba

Čtvrtek 9.5.2024 9:00 - 18:00
Pátek 10.5.2024 9:00 - 18:00
Sobota 11.5.2024 9:00 - 18:00
Neděle 12.5.2024 9:00 - 17:00

Místo konání

pavilon T1

Vstupní brány

hlavní brána č. 1, brána č. 2, západní brána č. 3, severní brána

Přejít na mapu >

Vstupné

Druh online / na místě
plné 100 / 130
zlevněné 70 / 100
zlevněné ZTP/P 70 / 100
rodinné 240 / 300
školní 50

Podmínky pro uplatnění

ČESKÉ POTRAVINY

PREZENTACE KVALITNÍCH ČESKÝCH POTRAVIN - WORKSHOPY - KUCHAŘSKÁ SHOW S PROFESIONÁLNÍMI KUCHAŘI

PRO MILOVNÍKY DOBRÉHO A KVALITNÍHO JÍDLA A FANOUŠKY VAŘENÍ / 2. ročník národního potravinářského veletrhu. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky. 

Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary nebo vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.

Veletrh CZECH FOOD EXPO probíhá paralelně s výstavou HOBBY.

2 VÝSTAVY ZA CENU 1 VSTUPENKY!

Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Marek Výborný, hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba, primátorka statutárního města České Budějovice Dagmar Škodová Parmová, prezidentka Potravinářské komory ČR Dana Večeřová a Asociace krajů ČR.

ČESKÉ POTRAVINY

KUCHAŘSKÁ SHOW I OCHUTNÁVKY

Po celou dobu atraktivní pódiový program / 4 dny plné tematických kulinářských a kuchařských show v pavilonu T1

Kuchářské i pekařské show budou součástí doprovodného programu po celou dobu veletrhu. Své umění předvede řada vyhlášených kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu.

ALICE BENDOVÁ je česká moderátorka a herečka. Společně se svojí sestrou Andreou, známou jako Cukrařinka, vystoupí v rámci show v pátek. 

instagram: alice_bendova_official / cukrarinka_

 

KUCHAŘSKÁ SHOW I OCHUTNÁVKY

SOBOTNÍ SHOW S ONDŘEJEM SLANINOU

ONDŘEJ SLANINA je členem Pražského kulinářského týmu. Od září 2005 uvádí v České televizi kulinářský pořad Kluci v akci.  Je majitelem a lektorem školy vaření Hungry town, získal 2. místo v soutěži Kuchař roku České republiky 2013 a řada dalších ocenění.

Na CZECH FOOD EXPO bude Ondřej vařit v sobotu.

www.ondrejslanina.cz / instagram: @ondrej_slanina_chef / facebook: @o.slanina

 

 

 

 

SOBOTNÍ SHOW S ONDŘEJEM SLANINOU

NEDĚLE S VYHLÁŠENOU CUKRÁŘKOU

Mirka van Gils Slavíková je česká cukrářka, držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art (Profesor cukrářského umění). V roce 2002 zvítězila ve Velké ceně Paříže v přípravě svatebního dortu croquembouche a dostala se tak mezi evropskou cukrářskou elitu.

V neděli bude mít Mirka na podiu 2 cukrářské vstupy.

www.mirkavangils.cz / instagram: mirkavangils / facebook: mirkavangils

NEDĚLE S VYHLÁŠENOU CUKRÁŘKOU

Fotogalerie

Program akce

Čtvrtek 9. 5. 2024
10:00-17:30 pavilon T1

TÉMA DNE - kuchařská show:  ZE STATKU

10:00-11:20 pavilon T1

vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o.

11:30-12:30 pavilon T1

vaří studenti Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Strakonice

13:00-13:45 pavilon T1

vyhlášení výsledků 18. ročníku soutěže CHUTNÁ HEZKY.JIHOČESKY

14:00-14:30 pavilon T1

slavnostní zahájení 2. ročníku CZECH FOOD EXPO 2024

14:45-15:15 pavilon T1

vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o.

15:20-16:00 pavilon T1

ukrajinská kuchyně - vaří studentky Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o.

16:00-16:30 pavilon T1

Aleš Dvořák, létající sládek národního pivovaru Budějovický Budvar

16:45-17:15 pavilon T1

ručně vyráběné rohlíky a pletenky

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Pátek 10. 5. 2024
9:30-17:30 pavilon T1

TÉMA DNE - kuchařská show: NA HRÁZI RYBNÍKA

10:00-10:30 pavilon T1

ukrajinská kuchyně - vaří studentky Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o.

10:40-11:15 pavilon T1

vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o.

11:30-12:00 pavilon T1

kulinářská show: herečka a moderátorka ALICE BENDOVÁ společně se svojí sestrou cukrářkou ANDREOU LIŠKOVOU 

12:00-12:30 pavilon T1

ručně vyráběné rohlíky a pletenky

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

12:30-13:45 pavilon T1

vaří studenti Vyšší odborné školy a Střední průmyslové školy Strakonice

14:00-14:30 pavilon T1

kulinářská show: herečka a moderátorka ALICE BENDOVÁ společně se svojí sestrou cukrářkou ANDREOU LIŠKOVOU

15:00-15:30 pavilon T1

výroba domácích chodských koláčů

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

15:45-17:30 pavilon T1

vaří studenti Euroškoly Strakonice - střední odborné školy s.r.o.

Sobota 11. 5. 2024
9:30-17:30 pavilon T1

TÉMA DNE - kuchařská show: CHUTĚ ŠUMAVY

10:00-11:00 pavilon T1

kuchařská show:  kuchař, moderátor České televize ONDŘEJ SLANINA

11:15-11:45 pavilon T1

Daniel Kařízek z Horeca Lipno a  restaurace Stodola

12:00-12:30 pavilon T1

ručně vyráběné rohlíky a pletenky

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

13:00-14:00 pavilon T1

kuchařská show:  kuchař, moderátor České televize ONDŘEJ SLANINA

14:15-14:45 pavilon T1

Daniel Kařízek z Horeca Lipno a  restaurace Stodola

15:00-16:00 pavilon T1

kuchařská show:  kuchař, moderátor České televize ONDŘEJ SLANINA

16:15-16:45 pavilon T1

prezentace prémiového masa Angus - Asociace chovatelů Aberdeen Angus

16:45-17:15 pavilon T1

výroba domácích chodských koláčů

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

Neděle 12. 5. 2024
9:30-16:30 pavilon T1

TÉMA DNE - kuchařská show: C. A K. MONARCHIE

10:00-10:30 pavilon T1

Tomáš Böhm, Kuchař ČR 2007

10:45-11:15 pavilon T1

ručně vyráběné rohlíky a pletenky

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

11:30-12:00 pavilon T1

cukrářská show: česká cukrářka, držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art (Profesor cukrářského umění) MIRKA VAN GILS SLAVÍKOVÁ 

12:15-12:45 pavilon T1

Tomáš Böhm, Kuchař ČR 2007

14:00-14:30 pavilon T1

cukrářská show: česká cukrářka, držitelka francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art (Profesor cukrářského umění) MIRKA VAN GILS SLAVÍKOVÁ 

15:00-15:30 pavilon T1

výroba domácích chodských koláčů

projekt Chlebový someliér, Svaz pekařů a cukrářů v ČR, z.s.

15:00-16:30 pavilon T1

Vladimír Tůma - kuchař, gastroprofesionál a ředitel Gastrofestu

                                                                                                                                                            Změna programu vyhrazena.

PARKOVÁNÍ

osobní auto: 150 Kč/den • dodávka: 150 Kč/den • motorka: 100 Kč/den • autobus: 250 Kč/den

Parkování je možné v čase 6:00 – 18:30 hodin. Poslední den výstavy 12. 5. 2024 do 17:30 hodin.

KE STAŽENÍ:

pŘIHLÁŠKA PRO VYSTAVOVATELE TECHNICKÁ PŘIHLÁŠKA LETÁK Prezentace

APPLICATION FORM FOR EXHIBITIORS leaflet 

Prospekt - DE

Pojďte vystavovat

Více pro vystavovatele

Přihláška pro vystavovatele

Areál výstaviště

O Výstavišti České Budějovice

Partneři akce

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI
OSTATNÍ PARTNEŘI

Newsletter

Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte informace o našich akcích a novinkách.
Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.
Přečetl/a jsem si a chápu Zásady ochrany soukromí a cookies (GDPR) a souhlasím s přijímáním přizpůsobených komerčních sdělení Výstaviště České Budějovice a.s. prostřednictvím e-mailu.