Odborný program Jihočeské univerzity.
Ve čtvrtek od 14 hodin organizuje Jihočeská univerzita diskuzní panel na téma „Zdravotní nezávadnost a ekonomická realita potravin - fakta a mýty“.
moderátorka: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D. - JU FZT
přednášející: Ing. Jiří Kopáček, CSc. - Českomoravský svaz mlékárenský, Ing. Magda Jansová - SZPI Tábor, Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. - Potravinářská komora ČR, doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D. - JU FZT, doc. Ing. Kamil Pícha, Ph.D. - JU EF.
Jednotliví přednášející uvedou problematiku ze svého pohledu - zástupce výrobních podniků, kontrolních orgánů, potravinářského sektoru a vztahu ke státní správě, kvality a ekonomických vlivů na ceny potravin.
ČTVRTEK 3. LISTOPADU, pódium Národní pavilon Z, 14:00