INFOLINKA  >>
+420 770 165 901
1.listopadu 2022 10:24

Odborný program Jihočeské univerzity.

Ve čtvrtek od 14 hodin organizuje Jihočeská univerzita diskuzní panel na téma „Zdravotní nezávadnost a ekonomická realita potravin - fakta a mýty“.

 moderátorka: doc. Ing. Eva Samková, Ph.D. - JU FZT

přednášející: Ing. Jiří Kopáček, CSc. - Českomoravský svaz mlékárenský, Ing. Magda Jansová - SZPI Tábor, Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. - Potravinářská komora ČR, doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D. - JU FZT, doc. Ing. Kamil Pícha, Ph.D. - JU EF.

Jednotliví přednášející uvedou problematiku ze svého pohledu - zástupce výrobních podniků, kontrolních orgánů, potravinářského sektoru a vztahu ke státní správě, kvality a ekonomických vlivů na ceny potravin.

 ČTVRTEK 3. LISTOPADU, pódium Národní pavilon  Z, 14:00

VŘ22: DISKUZNÍ PANEL JIHOČESKÉ UNIVERZITY